Podcast o cenotvorbě #10 – Co všechno najdete v aplikaci Pricing Fox 

Hledáte vhodný nástroj pro automatickou cenotvorbu nebo už ji nastavujete v naší aplikaci Pricing Fox? Natočili jsme již deset dílů podcastů na téma nastavení cenotvorby e‑shopů. V tom jubilejním zjistíte, kterým stránkám se vyplatí věnovat zvýšenou pozornost a proč. Na závěr se s vámi podělíme o několik praktických rad. 

Hostem desátého dílu podcastu byl opět Vladimír Trevisan. Jeho společnost Rigoro pomáhá majitelům e‑shopů s napojováním dat od dodavatelů. Prozradil nám, které stránky v aplikaci navštěvuje nejčastěji a jakým způsobem pracuje s exporty.

INSPIRUJTE SE PRO PRÁCI SE STRÁNKOU PŘEHLED

Přehledová stránka je pro mě zkratka, dostávám se přes ni rovnou na konkrétní položky, jako jsou Filtry, Produkty, dodává Vláďa. Svoji pozornost na stránce věnuje především čtyřem grafům, pomocí kterých sleduje vývoj objednávek v čase.

NEZAPOMÍNEJTE NA DETAILY PRODUKTU

Co nejčastěji monitoruješ na stránce Produkty? 

Monitoruju tam samotné chování přecenění, zkontroluju si to s pravidlem, jestli mi to spadá do správného pravidla, které mám nastaveno. Dále se pak Vláďa věnuje detailům konkrétních produktů. Zajímá ho, jak se produkt choval, a především, co se dělo s jeho cenou. Na základě grafu, který stránka nabízí, sleduje z jednoho místa vývoj vstupní, nové, ale i nákupní ceny. 

VYTVÁŘEJTE REPORTY

S exporty pracuji a dělám z nich reporty, tento report pak použiju pro klienta, vysvětluje Vláďa. Majitel díky HTML formátu vidí živý pohyb produktů. Každý export je dostupný prostřednictvím odkazu, na kterém se data pravidelně aktualizují a klient k němu má kdykoli přístup. Jaké další další formáty exportů Pricing Fox poskytuje a k čemu je Vláďa využívá, se dozvíte v našem podcastu.

Chcete se o exportech a práci s nimi dozvědět více? Pusťte si naše video Představujeme stránky v aplikaci – Exporty

Veškeré předchozí epizody si pustíte na našem Soundcloud, Spotify nebo Youtube. Těšíme se na vás v příštím díle, ve kterém si budeme povídat o reportingu. 

Související články

Přihlaste se k odběru novinek

Neutečou vám ty nejzásadnější novinky z aplikace Pricing Fox a z e‑commerce branže.