Mějte přehled o problémech na vašem projektu

Stalo se vám někdy, že jste došli do aplikace a něco nefungovalo tak jak má? Nyní vás Liška na případné problémy upozorní pomocí nových notifikací, které si v Pricing Foxu jednoduše nastavíte. Seznamte se s nimi a využívejte nové možnosti kontroly vašeho e‑shopu.

Nový vzhled stránky Nastavení

Přesuňte se na stránku Nastavení, které se změna týká nejvíce. Předělalo se totiž její uspořádání a přibyl v záhlaví nový panel. Prostřednictvím jej se prokliknete do –

  • Nastavení projektu,
  • Nastavení kontrol,
  • Napojení.
Nový panel na stránce Nastavení.

Nastavení projektunapojení již dobře znáte. Vyplníte si zde údaje týkající se vašeho e‑shopu, aby appka věděla, odkud brát data a kam je posílat zpět. Nás nyní zajímá nové Nastavení kontrol, díky kterému se zbavíte manuálního monitoringu.

Přizpůsobte si zasílání notifikací podle svých preferencí

Jakmile se do Nastavení kontrol prokliknete, hned v záhlaví na vás vyskočí pole pro vyplnění e‑mailové adresy. Uvedených e‑mailů může být více a budou vám na ně chodit upozornění na problémy, které jste řekli Lišce, že má kontrolovat. Toto nastavení provedete níže. 

Možnosti detekovaných problémů.

Ve výpisu jsou problémy, se kterémi se můžete v Pricing Foxu setkat a které mohou být detekovány. U každého z nich máte tlačítko Zobrazovat/Nezobrazovat či Vypnout/Zapnout kontrolu. Pokud vás některá z kontrol nezajímá, skryjete si ji jednoduše tlačítkem „Nezobrazovat“ skrýt v appce či tlačítkem „Vypnout kontrolu“ deaktivovat. Ty, které zůstanou aktivní, bude Liška každou hodinu prověřovat a v případě nesrovnalosti vás na ně upozorní.

Aplikaci posouváme stále dopředu a na blogu zveřejňujeme články, prostřednictvím kterých vás s novými funkcemi seznamujeme. Vyzkoušejte si Lišku na 15 dní zdarma. V případě dotazů či problému nám neváhejte napsat.

Související články

Přihlaste se k odběru novinek

Neutečou vám ty nejzásadnější novinky z aplikace Pricing Fox a z e‑commerce branže.